Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Το Λαγούμι προσκαλεί τους φίλους του στο θέατρο Όλβιο, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 9 για να παρακολουθήσουν με ειδικό εισιτήριο 8 ευρώ την παράσταση

Μια Κανονική Μέρα

με τη Ράνια Σχίζα...

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια γυναίκα. Ελληνίδα. Νοικοκυρά. Μητέρα δύο κοριτσιών. Στο Euro 2004 δακρύζει από συγκίνηση στο μπαλκόνι της ακούγοντας τα κορναρίσματα στη Μεσογείων. Ούτε δέκα χρόνια μετά, μια κανονική μέρα η δική της κανονική ζωη διακόπτεται βίαια. Εκείνος, ο Σύζυγος, ο Πατέρας, ο Άντρας αυτοκτονεί λόγω χρεών. Κι Εκείνη μένει πίσω, μόνη με τα κορίτσια της να αντιμετωπίσει το γιατί, το θυμό, την ενοχή, το στίγμα, τα χρέη. Και κάπως έτσι, έστω και αργά, μαθαίνει να παλεύει για την κάθε μέρα, ζώντας όχι με εκείνα που έχασε αλλά με εκείνα που κάθε μέρα βρίσκει.

Η Κατερίνα Γιαννάκου καταθέτει το πρώτο της θεατρικό έργο για την άνιση αναμέτρηση του ανθρώπου με το οικονομικό αδιέξοδο αλλά και το απρόσμενο σθένος της ψυχής που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Η Ράνια Σχίζα, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαριάννας Κάλμπαρη, θα πορευτεί στη σκηνή του θεάτρου OLVIO το δύσκολο δρόμο προς την επόμενη μέρα, ερμηνεύοντας αυτό τον οδυνηρά επίκαιρο αλλά και αναπάντεχα λυτρωτικό μονόλογο για τη μάχη του σύγχρονου ανθρώπου με τα σημεία και τα τέρατα των καιρών.

...τα πάντα μπορεί να συμβούν ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ. Εχετε λίγο το νου σας...

Θα ακολουθήσει συζήτηση για ... τα θέματα της εποχής και τα ερεθίσματα που παρέχει στους θεατές η παράσταση.

OLVIO theater

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός
Τ.Κ. 118 55

Τηλ: (+30) 210 3414118
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου